Baba

Azt mondták, lánya született, de kisfiút vitt haza a kórházból

Kétségek gyötrik a most már ötgyermekes családanyát azzal kapcsolatban, hogy saját gyermekét vitte-e haza a kórházból, vagy valaki másét. A szülés után azt mondták neki, hogy kislányt hozott a világra, ám otthon egy kisfiút csomagolt ki a pelenkából.

Ötödik gyermekének adott életet a 36 éves Okszana Kolesznyikova, aki a Liszki Körzeti Kórházban szült a napokban. Szülés után a bábák csak többszöri kérdésre árulták el, hogy kislánya született, akit csak néhány percre fektettek édesanyja mellkasára, majd fertőzésveszélyre hivatkozva elvitték.

A fertőzésveszély miatt az anya a kórházban nem láthatta a lányát, otthon viszont az első fürdetésnél kiderült, hogy Mása valójában kisfiú.

A kórház szerint minden rendben van, csak Okszana szülésekor a szokásosnál is nagyobb volt a fejetlenség a kórházban, ezért lehetett az, hogy az újszülött az adatlapján is lányként szerepel – írja a Metro.

Aznap hat baba született a kórházban, a kórház az alkalmazottak leterheltségével magyarázza az adminisztrációs hibát.

Okszana persze ettől egyáltalán nem lett nyugodt, most egy DNS-vizsgálattól várja a megnyugtató eredményt, és reméli, hogy nem cserélték el gyermekét a kórházban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top