Baba

A gyerekem leégetett egy kávézónyi ember előtt

Az biztos, hogy egy gyerek mellett nem nagyon lehet unatkozni. És ebbe beleértjük azokat a helyzeteket is, amikor totál leéget vadidegenek előtt.

A kétgyerekes anya, Mary Katherine Backstrom bejegyzése, amiben leírta, hogyan égette le a fia egy egész kávézó előtt, letarolta az internetet. Nem rajta, hanem vele nevetünk, hiszen akinek gyereke van, az pontosan ismeri az érzést, amikor egy váratlan húzással zavarba hozza idegenek előtt a gyerek.

„A Starbucksban álltam sorban farkaséhesen, mert elfelejtettem ebédelni. A fiam, Nugget is velem volt, mert ő is elfelejtett délután egy fontos dolgot: aludni. A sor őrült hosszú volt, a gyerekem meg elszabadult, összevissza rohangált, falra mászott, nem bírtam kordában tartani. Odaértem a pulthoz, rendeltem egy óriási adag koffeint és némi ételt a gyereknek, majd… hűvös fuvallatot éreztem. A fenekemen.

Egy pillanatig eltartott, mire rájöttem, hogy a fiam felemelte a ruhámat, és bebújt alá, a fejére húzta. Az én nagyibugyimat meg az egész világ elé tárta. A gyermekem közben hirtelen forgott egyet, beletekerte a fejét a ruhámba, és azt kiabálta, hogy „Anya, nem kapok levegőt!!!”. A fenekem teljes mértékben kilógott, közben a pult mögött álló ember fel akarta venni a rendelésemet.

Mit tehettem volna? Elfogadtam a helyzetet. A fiam feje a fenekemhez szorult, úgy magára tekerte a ruhámat, hogy leginkább nyalókának nézett ki és pánikolt, hogy ott fog belefulladni a hátsómba. Most komolyan: lehet ennél rosszabb? Amikor végül kihámoztam Nuggetet a ruhámból, eltakartam a fenekemet és visszafordultam a pulthoz, hogy fizessek, kiderült, hogy már ki van egyenlítve a számlám. „Az a férfi üzeni, hogy nagy rajongód.”

Nos, most már örökké furdalni fog a kíváncsiság, hogy a fenekem, az anyaságom vagy a családi cirkuszunk rajongója. Vagy csak azért rajong, mert rájött, hogy mindig van, akinek rosszabb napja van, mint neki. Mert akár lehetne az az anya is, akinek a gyereke beletekeredik a ruhájába és feltárja az egész kávézónak a fenekét. Akármiért is rajong, üzenem neki, hogy köszönöm, kedves uram. A kávé fantasztikusan finom volt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top