Baba

Még most is hallom, ahogy azt sikította, meghalt a kisbabám!

Megrázó részleteket mesélt egy szemtanú annak a fiatal anyának a balesetéről, akit háromhónapos gyermekével a karján ütött el egy autó a XII. kerületben.

Ahhogy arról mi is beszámoltunk, a baleset a Maros és a Csaba utca kereszteződésénél történt szerdán délután. A fiatal anyuka bevásárlás után tartott hazafelé, kezében csecsemőjével, amikor egy autó a zöld jelzés ellenére elgázolta.

A Bors információi szerint a vétkes kocsi sofőrje egy 63 éves nő volt, aki először átengedte a gyalogosokat, majd gázt adott, viszont az utánuk kilépő kismamát már nem vette észre.

A lapnak egy szemtanú megrázó részleteket mesélt a balesetről: „Még most is hallom, ahogy sikította: meghalt a kisbabám, meghalt a kisbabám” – emlékezett vissza a nő, aki elmondta, az anya gyermekével együtt akkora erővel csapódott a kocsi szélvédőjére, hogy az pókhálósra tört. A kétségbeesett anya keze szanaszét volt törve és rendellenes irányban állt, a fejéből ömlött a vér, de az utolsó pillanatig testével próbálta óvni gyermekét.

A helyszínen több járókelő azonnal a segítségükre sietett. A balesetben a nő és gyermeke is súlyosan megsérült, őket kórházba szállították a mentők. A fiatal édesapa egész nap mellettük van.

A Bors úgy tudja, a gázoló nem fogyasztott alkoholt, és a biztonsági övet is használta. Kihallgatása után hazamehetett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top