Baba

Jó fej labrador fogadta örökbe az öthetes cicát

A hős labrador egy menhelyen találkozott a tüneményes kiscicával, azóta pedig büszke pótmamája a csöppségnek.

Az Ava névre hallgató kismacskát egy londoni kertben találták meg, teljesen átfagyva. Az alig néhány napos cicát azonnal menhelyre szállították, ahol az ápolók üvegből, kézzel etették őt, így megmentve hajszálon függő életét. Itt találkozott Barney-val, a szeretetteljes labradorral.

Barney az egyik menhelyi ápolónő kutyusa, amely gyakran tölti idejét gazdája munkahelyén. Mikor meglátta a legújabb jövevényt, azonnal beleszeretett a csöpp cicusba, és rögtön vállalta is a pótmama szerepét: hagyja, hogy a kiscica hozzábújjon, játsszon a farkával, vagy felkapaszkodjon a hátára, türelemmel és aggódással kíséri Ava minden lépését.

A kutya állítólag midnen reggel azt várja, hogy gazdájával megérkezzenek a Battersea menhelyre, ahol azonnal elkezdi keresni „örökbefogadott” cicáját. Persze Avát remélhetőleg nemsokára valóban befogadja egy szerető család, aminek Barney, akármennyire is szereti a cica társaságát, biztosan őszintén örülni fog.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top