Baba

Ezektől a tündéri, víz alatti babafotóktól elolvadunk

Mutatjuk, milyen jól érzik magukat azok a kisbabák, akik alig pár hónaposan már úszni tanulnak. Tündéri, víz alatti fotók következnek.

Általános iskolás voltam, amikor a szüleim beirattak úszótanfolyamra. Emlékszem, rettenetesen nehezen jöttem bele, agyban sehogy nem tudtam összekötni a kartempót a lábtempóval. Azoknak a kisbabáknak biztosan nem lesz ilyen problémájuk, akik pár hetes korukban már vízbiztos pelenkát húznak, hogy megtanuljanak boldogulni a vízben. 

Seth Casteel kaliforniai fotós cuki sorozatát egy megrázó statisztika tény inspirálta, fotói segítségével akarja felhívni a figyelmet arra, hogy az 5 év alatti gyerekek halálozásának leggyakoribb oka nem más, mint a fulladás. Ez a szám drasztikusan visszaszorítható lenne, ha minden szülőnek lehetősége lenne babaúszásra vinni gyermekét. Underwater Babies című sorozatához tizennyolc különböző uszodába kéredzkedett be a fotós, hogy olyan 18 hetes és 17 hónapos korú úszócsemetéket fotózhasson, akik életükben először merültek a víz alá, hogy megtanulják, hogyan tartsák vissza lélegzetüket. 

Megnézem
Összes kép (11)

 Forrás: featureshot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top