Baba

Megszült bevásárlás közben, majd újszülöttjével hazasétált az anyuka

A megdöbbentő jelenetet egy járókelő vette videóra, majd feltöltötte a kínai közösségi oldalra, ahol vírusszerűen terjedni kezdett.

Egész konkrétan nem akartunk hinni a szemünknek, mikor megláttuk ezt a kínai videót, amin az látszik, ahogy egy kínai kismama zöldségvásárlás közben, az utcán hozza világra gyermekét, majd, mint ha mi sem történt volna, újszülöttjével az egyik karján, a bevásárlókosarával a másikon, hazasétált.

A felvételt az egyik döbbent járókelő rögzítette onnantól, hogy a kismamának elfolyt a magzatvize bevásárlás közben. Szerencsére jó néhány járókelő akadt, aki elsőként nem a telefonja után nyúlt, hanem a kismama segítségére sietett: volt, aki széket hozott és volt, aki kartonpapírt, hogy mégse a puszta kövön kelljen megszülnie gyermekét.

A mentőket is értesítették, akik miután kiérkeztek, anyát és babát is megvizsgálták, majd miután mindent rendben találtak, útjukra engedték őket. A felvételen jól látszik, ahogy a nem mindennapi szülés után az anyuka egyik kezében gyermekével, másikban a vásárolt zöldséggel egyszerűen hazasétál…

Olvass még többet a szülésről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top