Baba

Könnyekig hatotta az embereket a menyasszony szoptatós fotója

A 24 éves Danielly Katsue közvetlenül azelőtt szoptatta meg néhány hónapos gyermekét, hogy kimondta volna az igent 26 éves párjának.

Mondanunk se kell, hogy az újdonsült feleség fotója, ahogy a boldogító igen előtt nyilvánosan megszoptatja kisbabáját, mostanra bejárta az internetet. Készítője, Monica Carvalho, aki hosszú évek óta dolgozik esküvői fotósként, elmondta, sokáig gondolkodott a ceremóniát követően, hogy megossza-e az interneten a bensőséges pillanatról készült képet.

Végül úgy döntött, hogy a képet felteszi az Instagramra, mert szerette volna, ha az emberek látják, hogy egy igazi anya bárhol, bármikor megeteti a gyermekét, legyen az egy nagybevásárlás közepe vagy épp a saját esküvője. Monica a Daily Mail Femail című rovatának őszintén elárulta, az elején kicsit aggódott a képre érkező esetleg negatív visszajelzések miatt, “de végül meggyőztem magam, hogy ha én gyönyörűnek találtam a pillanatot, mások is annak fogják majd“.

Könnyekig hatotta az embereket a menyasszony szoptatós fotója

És Monicának szerencsére igaza is lett. Az emberek tényleg imádják a fotót; a legtöbben arról írtak, mennyire megindította őket a szoptató menyasszony látványa. “Ragyogó munkát végzett a fotós, le a kalappal” – írta az egyik hozzászóló, amit egy másik azzal licitált túl, hogy elsírta magát a képen látható rengeteg szeretettől.

Könnyekig hatotta az embereket a menyasszony szoptatós fotója

Persze voltak negatív hozzászólások is: arról, hogy a menyasszony feltűnési viszketegségben szenved, és hogy nem volt tekintettel a násznépre se, amikor “előttük vette elő a mellét“.

Olvass még többet a nyilvános szoptatásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top