Baba

Rutinműtétre feküdt be, most már nem lehet gyereke

Gyereket szeretett volna, ezért szánta rá magát egy rutinműtétnek számító nőgyógyászati beavatkozásra. Most azonban örökre le kell mondania erről.

Gyereket szeretett volna Andrea, ezért szánta rá magát egy rutinműtétnek számító nőgyógyászati beavatkozásra. Csakhogy a műtét egy olyan kórházi fertőzéssel végződött, amelyet szerinte ha azonnal elkezdenek kezelni a műtétet végző klinikán, megállítható lett volna – számolt be az esetről az ATV. Sőt az orvosok szerint a fertőzés miatt végleg lemondhat a kisbabáról.

Andrea azt mondja, hiába panaszkodott fájdalomra, a műtétet végző orvos nem vette komolyan, hanem elküldte egy másik intézménybe. Állítja, a kórházban nem tudnak vagy inkább nem akarnak rajta segíteni. A fiatal nő azt se tudta, kihez forduljon, mindenki azt tanácsolta, menjen vissza oda, ahol a műtétet végezték, ám ott közölték vele, nem tudják meggyógyítani. 

Két éve folyamatosan vagy gyulladásban van Andrea szervezete, vagy az antibiotikum-kezelések mellékhatásától szenved, amitől már candidás lett. Ráadásul a folytonos fájdalomtól dolgozni sem tud, ami mind elkerülhető lett volna, ha azonnal elkezdik kezelni a fertőzést.

Az ATV-nek nyilatkozó jogász szerint egyre gyakoribbak a hasonló esetek a magyar kórházakban.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top