Baba

Forró autóban hagyta gyerekét, míg fodrásznál volt

Hat órára bezárta a forró autóba, ezzel megölte a gyerekét egy anya, aki fodrászhoz indult.

A 25 éves Dijanelle Fowler júniusban akart fodrászhoz menni az amerikai Georgia állam egyik városában, de kislányának nem talált bébiszittert. Ezért a kis Skylart az autóban hagyta, bekapcsolta a légkondit, és hat órára otthagyta a gyereket. Az autó akkumulátora viszont alig fél órával később lemerült.

A kép csak illusztráció
A kép csak illusztráció

Aznap 32 fok volt az átlaghőmérséklet, de a zárt autóban ennél sokkal forróbb volt. Skylar órákon át fulladozhatott. Mikor anyja végzett a fodrásznál, a baba eszméletlennek tűnt, de valójában már halott volt. A nő egy pokróccal letakarta a testet, és megkért egy férfit, hogy segítsen beindítani az autót. Majd üzenetet írt Skylar keresztapjának, hogy késni fognak, mert a fejfájása miatt orvoshoz megy.

Fowler csak ekkor ment a kórházba, a parkolóból hívta a mentőket, mert szerinte a lányának sürgősen orvosi ellátásra van szüksége. Az orvosok azonban már csak a halál beálltát tudták megállapítani, az anyát pedig átadták a rendőröknek. (via Faktor)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top