Baba

Zseniális módon alkotta újra Beyoncé ikres képét egy anyuka

Ugye megvan a fotó, amelyen Beyoncé anyaistennőként pózol az ikreivel? Egy anyuka megalkotta ugyanezt – kicsit kézművesebb verzióban.

Beyoncé ismét pazar anyaistennőként állt előttünk, mikor ikrei születése után egy hónappal megmutatta a kis Sir Cartert és Rumit. Nyilván mindenki emlékszik rá, de erről a képről van szó: 

Zseniális módon alkotta újra Beyoncé ikres képét egy anyuka 

A Beyoncénál valamivel kevésbé ismert Sharon Kellaway szintén nemrégiben, idén februárban adott életet ikreinek, szóval úgy döntött, ő lesz a szegény ember Beyoncéja, a hétköznapi anyák istenasszonya, a gyereknevelés kispolgári hőse. Beyoncé unikornisszínekben hullámzó pompáját külvárosi glamúrra cserélte, így az haute couture ruhaköltemény helyett egy virágos-állatkás takaró és egy régi fátyol került rá.

Zseniális módon alkotta újra Beyoncé ikres képét egy anyuka

Beyoncé kertjében persze a pázsit is vajpuha, szóval neki nem volt szüksége edzőcipőre, mint Kellawaynek, és Beyoncé kertjében nem is ócska rózsabokrok vannak, hanem lenyűgöző virágkapuk.

Mindettől függetlenül az elismerés jár a hétköznapok Beyoncéjának!

 

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top