Baba

Megfulladt egy kisfiú, aki csak a labdáját akarta kiszedni a folyóból

Háromnapos kereső akció után találták meg egy nyolcéves, munkácsi kisfiú holttestét, aki belefulladt egy folyóba. A gyerek a labdája után merészkedett az erős sodrású vízbe.

A munkácsi kisfiú július 12-én a barátaival labdázott a Latorca folyó partján, amikor a labda a vízbe esett. A gyerek beugrott a vízbe, hogy kihozza a játékot, de már nem tudott kijönni az erős sodrású folyóból – írja a Kárpátinfó. 

Bár barátai látták, hogy a fiú bajban van, ijedtükben elmenekültek a helyszínről ahelyett, hogy azonnal segítséget kértek volna. A lap szerint a társai senkinek sem árulták el, hogy a nyolcéves gyerekkel mi történt, a rendőrségen is csak másnap jelentette egy szomszéd az eltűnését. 

 A Munkácsi Kerületi Rendőrség munkatársai, a búvárok és a mentőszolgálat munkatársai siettek a fiú keresésére, és végül július 15-én találták meg a Latorca medrében a megfulladt kisfiú holttestét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top