Baba

Beszorult az erkély rácsai közé – magatehetetlenül lógott a negyedikről a négyéves

Szerencsére az egyik szomszéd időben észrevette a 12 méteres magasságban lógó gyereket. Még az életét is kockára tette, hogy megmentse.

A vérfagyasztó esetről – amely könnyen tragédiával végződhetett volna, ha a szomszéd nem menti meg a gyermek életét – videó is készült: a tehetetlenül lógó gyermekre egy szemközti szomszéd lett figyelmes, aki, miután értesítette a hatóságokat, filmezni kezdett. A felvételen jól látszik, hogy az alig négyéves gyermek, aki arra az időre maradt magára, míg nagymamája vásárolni ment, beszorult az erkély rácsai közé.

Ezzel együtt a kicsinek nagy szerencséje volt: ha ugyanis nem szorul be, minden bizonnyal lezuhan a 12 méteres mélységbe. Így azonban maradt arra idő, hogy a család egyik közvetlen szomszédja – az élete kockáztatásával – megmentse őt. A közzétett videón jól látszik, hogy a férfi az erkély párkányát és a korlátot használva közelíti meg a kislányt.

Beletelt egy kis időbe, mire sikerült a gyereket belöknie az erkélyre, ezzel megmentve életét, miközben végig kapaszkodott a rácsokba. A férfi, miután megbizonyosodott róla, hogy a gyerek biztonságban van, ugyancsak értesítette a mentőket, valamint a gyermek szüleit is.

 Olvass még többet életmentésről az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top