Baba

Az apa vicces videón mutatja meg, mekkora a magzat az anyaméhben

Már régóta magyarázzák gyümölcsös hasonlatokkal a leendő szülőknek, hogy melyik héten hol tart a fejlődésben a baba. Most még csak akkora, mint egy narancs, majd a végére dinnye nagyságúra nő.

Egy apa, Danny Bortfeld úgy dokumentálta terhes felesége hasnövekedését, hogy gyümölcsöket és zöldségeket tartott a terhes pocak mellé, amikkel bemutatta, mekkora lehet a baba épp odabent. Zseniálisan egyszerű ötlet, nemcsak szerintem, hanem a fél internet szerint is, mert amióta közzétette a videót a Facebookon, több mint 600 ezren nézték meg.

A videó valóban imádni való, az pedig, hogy az egész alá a Jurassic Park zenéjét vágták, kifejezetten ütőssé tette a terhességről a képeket. A kommenteket elnézve ez a párosítás másoknak is bejött, sőt érdemes is a hozzászólásokat elolvasni a videó alatt, mert néhol szórakoztatóbbak, mint az eredeti tartalom. Az egyértelmű, hogy ez a pár mosolyt csalt a videójával pár ezer ember arcára.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top