Baba

Így hálálkodik megmentőjének a mérgezett kiscica

Anyját és testvéreit megmérgezték, de a cica nemcsak túlélte, hanem a maga módján meg is köszönte az állatorvosok segítségét.

Csodával határos módon menekült meg egy kiscica, amelynek az anyját és a testvéreit is megmérgezték. A Napfivér Állatorvosi Rendelő által közzétett poszt szerint, amikor hétfőn hozzájuk került a kóbor kiscica, nem sok remény volt arra, hogy életben marad.

“Az első benyomásom az volt róla, hogy bármit is teszünk érte, nem marad köztünk – írták. – Nyávogna, de nincs hangja. Ereje fogytán, hófehér nyelve pedig a súlyos vérszegénységét jelzi.”
Infúziót kapott, de kétséges volt, megéri-e a holnapot.

Másnap, amikor megnézték, tudnak-e még segíteni rajta, vagy a cica már feladta a harcot, mindenki meglepődött. A kiscica odabújt egyik segítőjének a tenyeréhez, és így maradt percekig, mintha megállt volna az idő.

Neked van hasonló történeted? Amikor a beteg vagy eltűnt kedvencedről szinte már lemondtál, de ő mégis visszatért? Írd meg kommentben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top