Baba

Visszavágott a blogger, akit azért kritizáltak, mert “nem elég anyukás”

Valószínűleg rózsaszín haja, bohém stílusa és orrkarikája miatt mondták Gylisa Jayne-nek, hogy "nem úgy néz ki, mint akinek gyereke lenne". Így reagált a fiatal anyuka.

Gylisa Jayne egyszerűen nem tudta kiverni a fejéből a mondatot, amit nemrégiben kapott, hiába nem szokott fennakadni az ilyesmin. “Nem úgy nézel ki, mint akinek gyereke lenne…” – jegyezte meg valaki az élénk rózsaszín hajú, orrpiercinges, bohém stílusú anyukának.

Visszavágott a blogger, akit azért kritizáltak, mert

Jayne egy hosszú Facebook-posztban válaszolt a megjegyzésre, ahol kifejtette, nem érti, miért csatolunk bizonyos sztereotípiákat az anyasághoz: “Egy anyának mindent fel kell áldoznia, hogy teljesítse a feladatát, egy anya nem vehet drága retikülöket, nem mehet el vásárolgatni, és nem csináltathat friss manikűrt minden héten, egy anyának nem lehet tetoválása, festett haja vagy piercingje, egy anya még a múltban sem lehetett felelőtlen vagy bolond, egy anyának nem lehetett színes, izgalmas élete a gyerekvállalás előtt, mert el kell feledniük az identitásukat, hogy felnevelhessenek valaki mást. De hogyan nevelhetnénk jól a gyerekeinket, ha nincs tapasztalatunk?” – írja Jayne.

A blogger azt is hozzátette, nem számít, ki mit gondol az anyaságról vagy arról, milyennek kellene lennie egy anyának, hiszen a kislánya szerint elég jó munkát végez… Jayne nem akarja megtagadni a múltját, a személyiségét, hiszen a rózsaszín hajnak semmi köze ahhoz, hogyan neveli a gyerekét.

Metro

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top