Visszavágott a blogger, akit azért kritizáltak, mert „nem elég anyukás”

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Valószínűleg rózsaszín haja, bohém stílusa és orrkarikája miatt mondták Gylisa Jayne-nek, hogy „nem úgy néz ki, mint akinek gyereke lenne”. Így reagált a fiatal anyuka.
2017. 06. 19. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Gylisa Jayne egyszerűen nem tudta kiverni a fejéből a mondatot, amit nemrégiben kapott, hiába nem szokott fennakadni az ilyesmin. „Nem úgy nézel ki, mint akinek gyereke lenne...” – jegyezte meg valaki az élénk rózsaszín hajú, orrpiercinges, bohém stílusú anyukának.

Visszavágott a blogger, akit azért kritizáltak, mert

Jayne egy hosszú Facebook-posztban válaszolt a megjegyzésre, ahol kifejtette, nem érti, miért csatolunk bizonyos sztereotípiákat az anyasághoz: „Egy anyának mindent fel kell áldoznia, hogy teljesítse a feladatát, egy anya nem vehet drága retikülöket, nem mehet el vásárolgatni, és nem csináltathat friss manikűrt minden héten, egy anyának nem lehet tetoválása, festett haja vagy piercingje, egy anya még a múltban sem lehetett felelőtlen vagy bolond, egy anyának nem lehetett színes, izgalmas élete a gyerekvállalás előtt, mert el kell feledniük az identitásukat, hogy felnevelhessenek valaki mást. De hogyan nevelhetnénk jól a gyerekeinket, ha nincs tapasztalatunk?” – írja Jayne.

A blogger azt is hozzátette, nem számít, ki mit gondol az anyaságról vagy arról, milyennek kellene lennie egy anyának, hiszen a kislánya szerint elég jó munkát végez... Jayne nem akarja megtagadni a múltját, a személyiségét, hiszen a rózsaszín hajnak semmi köze ahhoz, hogyan neveli a gyerekét.

Metro

Címkék: blogger anyuka
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus