Baba

Így segített a szülés ennek a nőnek megszeretni a testét

Egy régi és egy új képet posztolt magáról az anyuka, hogy megmutassa, mennyit változott teste 10 év alatt, és hogy elmesélje, hogyan tanulta meg szeretni a testét.

Egy anya, Lindsay Wolf tette ki a képeket az Instagramra, az elsőn 23 évesen látható, elmondása szerint ekkor még számára az volt a legfontosabb, hogy milyen az alakja. A második fotó 33 éves korában készült róla, és egy olyan anyát láthatunk rajta, aki megtanulta szeretni a testét úgy, ahogy van.

A bal oldalon egy 23 éves nő látható, aki konkrétan azt hitte magáról, hogy hájas ezen a képen. Nagyon kritikusan nézte a saját testét, és folyton diétáról diétára ugrált. Csak és kizárólag a hibáit látta a tükörben. Boldognak látszott, de belül állandóan aggódott az alakja miatt, hogy nehogy megváltozzon (nem mintha elégedett lett volna vele.)

A jobb oldalon egy 33 éves nő látható, aki megtanulta anélkül szeretni a testét, hogy folyton meg akarná változtatni. A változatosság kedvéért kipróbálta, milyen az, amikor szereti saját magát, és pozitívan gondol a testére. Leásott a lelke legmélyére, hogy megtudja, miért utálta annyira a testét 23 évesen. És eközben kigyógyult egy élethosszig tartó küzdelemből, ami abból állt, hogy nem látta önmagát annak a különleges emberi lénynek, aki valójában.

 

On the left is a 23 year old woman who literally thought she was chubby in the picture shared. She was self-conscious, critical of her physical shape, and always either on a diet or rebelling from one. She only saw flaws in the mirror. She acted happy, but there was definitely a restlessness, because she was worried about what would happen if she physically became anything other than what she was (which was not good enough for her anyway). On the right is a 33 year old woman who is learning to love her body without pressuring it to be anything other than what it is. She is trying out self-love & body positivity for a change. She is getting to the heart of why, at 23, she hated her body so much. And in the process, she is healing a lifelong struggle of never fully seeing herself for the extraordinary human being she is. (Many thanks to @allisonkimmey & @bodyposipanda for being awesome examples of body love at its best) ???? . . . . . . . . #bodypositivity #bodylove #plussize #postpartumbody #motherhood #mombod #loveyourself #bodylove #curves #effyourbeautystandards

Lindsay Wolf (@thelindsaywolf) által megosztott bejegyzés,

Az anyának egy 11 éves mostohalánya és egy 19 hónapos kislánya van. Az önszeretettel való küzdelme már 20 éve tartott, amikor megszületett a gyermeke, és hirtelen megváltoztatta az életét. Figyelte a testét terhesség közben, ahogy mindent elkövet annak érdekében, hogy egészséges babának adhasson életet, ez pedig ráébresztette, hogy a teste úgy tökéletes, ahogy van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top