Baba

Levágták a 15 hónapos kislány haját az oviban – a szülők kiakadtak

Hiába kértek bocsánatot az óvónők, az apa kiveszi gyerekét az oviból. Azt mondja, a következő fél évben minden fotó erre az esetre emlékezteti majd.

Pedig, ahogy a Reddit nevű közösségi oldalra írt posztjából kiderült, az édesapa először nem is vette észre, hogy 15 hónapos kislányának frufrujával történt valami. Mint írta, miután elhozta a kicsit az oviból, videót készített róla, amelyet elküldött a feleségének. “Azonnal visszahívott, és tajtékzott a dühtől, amiért a megkérdezése nélkül levágtam a lányunk haját. Fogalmam se volt, miről beszél.

Később, miután megnézett egy korábbi fotót a gyerkőcről, már ő is rájött, hogy lányuk frufrujából hiányzik jó pár centi. “Persze számon kértük az óvónőket, de senki sem vállalta a dolgot, sőt, arról is megpróbáltak meggyőzni minket, hogy a gyerekek nem férhetnek hozzá olyan veszélyes eszközökhöz, mint az olló. Hiába. A bizalmunk már elveszett.

Levágták a 15 hónapos kislány haját az oviban – a szülők kiakadtak

Az apa azt mondja, leginkább az bántja őket, hogy valaki a beleegyezésük és a megkérdezésük nélkül belepiszkált lányuk megjelenésébe, és ezen hónapokig nem tudják túltenni majd magukat. “Végre olyan hosszú volt a haja, hogy tudtunk neki frizurákat csinálni. Most legalább egy fél évig minden fotón ilyen lesz majd a haja, és ez mindig arra fog minket emlékeztetni, ami történt” – fakadt ki az édesapa.

Olvass még többet az óvodákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top