Baba

Kocsiban hagyta alvó babáját az anya, míg vásárolni ment

Szinte az egész világot magára haragította az az új-zélandi anyuka, aki – míg elintézte a bevásárlást – magára hagyta alvó kisbabáját a kocsiban.

“Anyu vásárol. Ezen a számon hívhatod, ha szerinted valamire szükségem van”  állt azon a rögtönzött cetlin, amit az új-zélandi anyuka újszülött kisbabáján hagyott, mikor magára hagyta őt a kocsiban. A nő, akinek nevét nem hozták nyilvánosságra, a teljes bevásárlás idejére magára hagyta gyermekét, ezzel pedig az egész világot magára haragította.

Kocsiban hagyta alvó babáját az anya, míg vásárolni ment

A kocsija mellé parkoló férfi és felesége ugyanis kiszúrták az alvó kisbabát, gyorsan le is fotózták őt a cetlivel, majd a képet feltöltötték a Facebookra. Később, a New Zealand Heraldnak elmondták, az autó mellett várták meg, míg a gyerek édesanyja végez a bevásárlással. “A feleségem egyszerűen nem volt hajlandó elmozdulni az autó mellől. Mint mondta, nem akarja felügyelet nélkül hagyni a kisbabát.”

A házaspár által készített fotó egyébként vírusszerűen terjed: eddig a pillanatig 1500 dühös kommentet kapott. Mondanunk sem kell, a hozzászólók többsége az anyukát vonja kérdőre, sőt olyan komment is akad, aki a nő anyai képességeit vonja kétségbe. “Már elnézését, de így magára hagyni egy kisbabát a felelőtlenség csúcsa. Senki nem tanította meg ennek a nőnek, hogy 14 év alatti, magatehetetlen gyerkőcöt nem zárunk az autóba? írta egyikük.

Olvass még többet az anyaságról az NLCafé oldalán: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top