Baba

Így néznek ki ma a híres Anne Geddes-babák

Anne Geddes neve már összefort a babákkal, 30 éve készít ikonikussá vált fotókat a picikről és terhes anyukákról. Most meglátogatta pár régi fotóalanyát, hogy megmutassa, milyenek lettek felnőttként.

A fotós Baby, Look At You Now című projektjében egymás mellett láthatjuk babaként és felnőttként a fotóalanyokat. Akiken húsz éve olvadoztak az emberek pici újszülött fotókon, most már sikeres és gyönyörű felnőttekké értek. A képek mellé Geddes leírta a babák életének történetét is.

A fotós mindig viccelődött a babák szüleivel, hogy majd ha 60 éves lesz, visszatér és megnézi, mivé cseperedtek a kis fotóalanyok. Tavaly pedig beváltotta ígéretét, és felkereste a családokat, hogy új képeket készítsen.

Van olyan is a babáim között, aki a riói olimpián versenyzett, a másik főiskolára jár, és diplomázni készül, megint mások pedig utazgatnak a világban. Néhányan már szülők, saját babájuk van. Nagyon jó érzés volt újra hallani róluk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top