Baba

Az apa egyszerre ünnepli babája születését, és gyászolja feleségét

Kevés szívszorítóbb helyzetet tudunk elképzelni, mint amilyenbe ez az apuka került, akinek a felesége szülés után egy nappal meghalt.

Jean Luc Montou 24 órán át lehetett felhőtlenül boldog csupán, miután megszületett a kisfia. A felesége, Sarah magzatvíz-embólia miatt halt meg a szülés után egy nappal. Az apuka megható posztban írta meg Facebookon az érzéseit, hogy milyen érzelmi hullámvasúton ül azóta. Ahogy írta, csak azt szerette volna, ha tudnák az emberek, ki volt a felesége, és azt szeretné, ha emlékeznének rá, hogy milyen sok mindent tett érte és a két gyermekükért.

Sarah izgatottan várta, hogy megszülessen a kisfia a kislányuk mellé és a pár azt tervezte, hogy a szülés után házasodnak össze. Most azonban Jeannak bele kell tanulnia az egyedülálló apaságba, addig is a szülei segítségével gondozza a gyermekeit.

Még mindig alig hiszem el. Egy pillanat alatt történt, és meghalt. Nagyon szerettem őt, és nem volt semmi előjele, hogy baj van. Olyan boldogan várta a kis Juliant, nagyon hiányzik.

Az apa egyszerre ünnepli babája születését és gyászolja feleségét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top