Baba

Hármas ikrek születtek Szombathelyen

Kisebb szenzáció történt a szombathelyi kórház szülészetén, egy Vas megyei anyuka hármas ikreknek adott életet.

Immár négy gyermek van a Káldi családban, közülük három egyszerre látta meg a napvilágot a szombathelyi kórház szülészetén. A hármas ikrek  a lányok,  Adél és Emili és a kisfiú, Ákos  a 36. héten jött a világra, Emili csak 1460 grammal, így neki utol kell érnie testvéreit súlygyarapodásban.

A vaol.hu gólyahíre szerint Káldi Krisztina és Tamás egy kistestvért szerettek volna hétéves lányuk, Lilien mellé, így nagy örömmel fogadták a hírt, hogy Krisztina várandós. A következő nőgyógyászati vizsgálaton az ultrahangon két petezsák látszott, rá egy hétre pedig már három.

A szülők az első sokk után már nem aggodalmaskodtak, leginkább Lilien örült a hármas ikrek érkezésének. Krisztina igen jól viselte a terhességet, mindössze 14 kilót hízott a három babával. A gyerekek császármetszéssel, a 36. hónapban születtek meg, Emili 1460, Adél 2100, Ákos pedig 2600 grammal, két-két perc eltéréssel.

Krisztinában egyáltalán nincs félelem a jövővel kapcsolatban, úgy érzi, össze tudja majd hangolni a teendőket, ebben férjére és családjára is számíthat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top