Baba

Újra gyereket vállalnának a negyedikről kizuhant kislány szülei

Szombaton zuhant ki a 3 éves Pannika kistarcsai lakásuk ablakán. A kislányra édesapja talált rá, sajnos már nem tudták életét megmenteni. A szülők mesélik el a fájdalmas történetet, akik abban bíznak, egy második babában kislányuk is tovább élhetne.

Anasztázia és Tamás hat évvel ezelőtt ismerkedtek össze, szinte azonnal tudták, közös gyermeket szeretnének. A kis Panni három évvel később megszületett, mosolyával, vidámságával beragyogta az életüket.

A házaspár pénteken éjjel dolgozott, a kislányt a gyerek keresztanyjára bízták. A nő nem várta meg, amíg a szülők hazaértek szombaton reggel, elment, magára hagyta a negyedik emeleti lakásban a mindössze 3 éves kislányt.

A HÉV-megállóban futottak össze a keresztanyával, megdöbbenve kérdezték, mégis hogy került oda. A nő azt mondta, Panni alszik, nincs semmi gond. Tamás és Anasztázia nagyon megijedtek, rohantak haza, ahogy csak tudtak. A kistarcsai lakásba belépve sehol sem találták a kislányt, ekkor már nagyon rossz érzéseik voltak. Kétségbe esve keresték Pannikát, az édesanya ekkor vette észre a nyitott ablakot. Tamás lerohant az utcára, a betonon fekve találta meg gyermekét, a kislány kizuhant a lakásból.

A tarcsai kórházba rohantak a kicsivel, akitől még el tudtak búcsúzni. Fogták a kezét, megígérték neki, erősek lesznek, nem csinálnak semmilyen butaságot. Tamás és Anasztázia tartják kislányuknak tett ígéretüket.

A házaspár a Blikknek mesélt arról is, hogy a borzalmas tragédia ellenére szeretnének egy második kisbabát, akiben Pannika is tovább élhet.

Pannika kistestvérében élhetne tovább...
Pannika kistestvérében élhetne tovább…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top