Baba

Hatos ikrei születtek a 17 éve babára vágyó párnak

Tizenhét éven át próbálkozott az a pár, amelyiknek a napokban hatos ikrei születtek. A három kislány és a három kisfiú a koraszülés és apró születési súlyuk ellenére is jól vannak. A babákról tüneményes fotót is megnézhettek.

Hatos ikrek születtek egy virginiai kórházban, a három kislány és három kisfiú jól van. A richmondi kórház szerdán arról tájékoztatott, ez az első alkalom, hogy hatos ikrek jöttek világra az intézményben. A kisbabák még május 11-én születtek. A szülők a terhességet megelőzően 17 éven át vártak a gyermekáldásra.

A babák császármetszéssel jöttek világra, a szülést a kórház 40 tagú orvosi csoportja segítette. A nigériai származású édesanya, Ajibola Taiwo, terhességének 31. hetében adott életet a hatos ikreknek.

Az újszülöttek születési súlya mindössze 800 és 1000 gramm között volt. Az orvosok szerint a kisbabák az elmúlt két hétben szépen gyarapodnak, és jól vannak, jelenleg is a kórház koraszülött intenzív osztályán gondozzák őket.

Hatos ikrei születtek a 17 éve babára váró párnak

Videó: WTVR

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top