Baba

Világsztárok, akik büszkén kiállnak a szoptatás mellett

Egy anya akkor is anya, ha közben világsztár. A következő sztárok annyira fontosnak tartják a szoptatást, hogy bátran mutattak szoptatós képeket magukról a rajongóiknak.

Bárhol, bármikor legyen lehetőség a szoptatásra – ezt üzenik képeikkel a sztárok, amivel remek példát mutatnak rajongóiknak. Elfogadásra és toleranciára szólítják fel az embereket, amikor a szoptatós fotóikkal kiállnak a nyilvánosság elé, arra próbálnak rávilágítani, hogy a nyilvános szoptatás nem arról szól, hogy egy anya mutogatni akarja a melleit, hanem csak annyi van mögötte, hogy éhes a babája, ezért enni ad neki.

Azért olyan fontosak ezek a fotók, mert hatalmas tömegeket érnek el a sztárok a képeikkel a közösségi oldalakon. Párbeszédet indítanak egy olyan fontos témában, mint a szoptatás, ezzel pedig talán előbb-utóbb sikerül elérni, hogy a nyilvános szoptatás társadalmi megítélése is pozitívabb legyen.

 

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,

 

In honor of #wbw2016. #normalizebreastfeeding.

Alyssa Milano (@milano_alyssa) által megosztott bejegyzés,

 

#Switzerland !!!!!????

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top