Baba

Még a sokat látott orvosokat is meglepte a gigahosszú köldökzsinór

A nőgyógyász több évtizedes pályafutása alatt még nem látott ilyen hosszú köldökzsinórt. Bár nem szokott ilyet, engedélyt kért a kismamától, hogy lefotózhassa.

“Miközben az egész szülőszoba eksztázisban volt, az anyuka meglepően nyugodt maradt” – írta a Facebookon közzétett fotóhoz dr. Karen Chandler. A nőgyógyász több évtizede segít világra kisbabákat, és azt mondja, pályafutása alatt még sosem találkozott olyan hosszú köldökzsinórral, mint Olivia születésénél.

“Még a tapasztaltabb orvosok is megdöbbenéssel nézegették a képet. Mondanom se kell, hogy a szülőszobán mindannyiunkat letaglózott a dolog. Elindultam a babával, és csak mentem, mentem, a zsinór pedig egyre csak jött utánam. Egészen szürreális volt” – mondta az orvos, majd hozzátette, a kismamának ez a kislány volt a harmadik gyermeke, és bár őt is meglepte a szokatlan látvány, sikerült nyugodtnak maradnia.

Chandler végül engedélyt kért arra, hogy megörökíthesse a nem mindennapi köldökzsinórt, mielőtt az édesapa elvágta volna. “Biztos vagyok benne, hogy Olivia imádni fogja a hosszú gyöngysorokat” – tette hozzá viccelődve Karen.

Olvass még többet a köldökzsinórról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top