Baba

Imádni való képek egy totyogóról, ikonikus hírességeknek öltözve

Minden pici gyereknek van olyan korszaka, amikor jelmezeket szeret magára ölteni, de a 3 éves Scout Larson ezt egy következő szintre emelte.

A gyermek olyan hírességeknek a bőrébe bújt, mint Carrie Fisher, Frida Kahlo vagy épp David Bowie. Az anyukájával vágtak bele a projektbe, mert a gyermek imád különböző ruhákat felvenni és pózolni a kamera előtt. Az ötlet akkor fogalmazódott meg az anyukában, amikor tavaly mellrákot diagnosztizáltak az édesanyjánál.

Leginkább azért kezdtem el ezt a képsorozatot, mert segített megküzdeni ezzel a nehéz időszakkal. Azt szerettem volna, ha Scout látja a fotókon, hogy a nők milyen csodálatosak és erősek, akár csak a nagymamája. Örömmel jelenthetem, hogy mostanra már eltűnt a rák.

 

Az anya elmesélte, hogy a gyermeke boldogan vállalta a modell szerepét a fotózásokon, rendkívül élvezte a közös munkát. Reméli, hogy másoknak is azt az üzenetet közvetítheti a képeivel, hogy a lányok erősek, okosak, viccesek, és bármit vesznek is a fejükbe, elérhetik az életben.

 

Nothing says #girlpower quite like Frida Kahlo. #scoutstolemystyle

Scout Penelope (@hello.scout) által megosztott bejegyzés,

 

#twinning with the infinitely amazing @davidbowie #scoutstolemystyle

Scout Penelope (@hello.scout) által megosztott bejegyzés,

 

You know we had to twin with the gorgeous and hilarious @bettymwhite ???? #ScoutStoleMyStyle #twinning #bettywhite

Scout Penelope (@hello.scout) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top