„Nem izgat, ha nem tetszik nektek a mellem látványa”

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egy anya vágta a fanyalgók arcába a Facebookon azt a fotót, amelyen hősies beállásban szoptatja a gyermekét a bolt közepén. Az üzenete: „Nem izgat, ha nem tetszik, a mellem látványa.”
Írta: | 2017. 05. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egyéves már a fotó, de még ma is bőszen osztják az emberek, ahogy egy nő a boltban szoptatja lázadó pózban a gyermekét. Whitney Renee Huntwork képét eddig 138 ezren akarták megosztani az ismerőseikkel, amivel kisebb rekordot állított fel a szoptatós fotók történelmében. Megértjük, hogy miért ennyire népszerű a fénykép, amelyen egyébként csak annyi történik, hogy egy éhes babát megszoptat az anyukája. Whitney-nek a fotó mellé írt kommentárja pedig csak erősít minden anyát abban, hogy a babáknak joguk van akkor és ott enni, amikor és ahol épp megéheznek.

„Bármikor. Bárhol. Bámulhattok, nem érdekel. Meg fogom etetni az éhes gyerekemet, itt vagy ott, ha pedig nem tetszik a látvány, nem érdekel. Étterem? Bolt? A mellem bőven ad tejet. Színház? Múzeum? Annyira erőlködtök, hogy lássátok a melleimet… Cumisüveg vagy mellek, mindegy, ez csak étel. Azt gondoljátok, el kellene takarnom? Szaladjatok és áruljatok be az anyukátoknak. Előveszitek a telefonotokat, és lefotóztok? És még velem van a baj szerintetek? Nem kellene mindannyiunknak inkább a saját dolgunkkal törődni? Az minden problémát megoldana. Azt hiszitek gusztustalan vagyok? Én is mondhatnám ugyanezt rátok. Szerintetek így akarom felhívni magamra a figyelmet? Tévedtek, mert igazából csak az érdekel, hogy a gyermekem és én jól legyünk.”
“Nem izgat, ha nem tetszik a mellem látványa.”

 

Címkék: fotó szoptatás
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus