Baba

Buborékfújó pisztoly miatt zavarták haza az óvodából a kislányt

Egy amerikai óvoda felfüggesztett egy ötéves kislányt azért, mert fegyvert vitt magával az intézménybe. A fegyver egészen pontosan egy buborékfújó pisztoly volt.

A kislány édesanyja, Emma igencsak megdöbbent, amikor felhívták az óvodából, hogy azonnal menjen be a lányáért, és vigye haza, mert fegyver van nála.

A nő hozzátette, nem  adott engedélyt a kislánynak arra, hogy a játékot magával vigye az óvodába, a gyerek egyszerűen csak betette azt a hátizsákjába. Ugyanakkor Emma úgy véli, hogy az intézmény nem kezelte megfelelően  a helyzetet, hiszen elég lett volna, ha szólnak neki, hogy máskor ne engedje a kislánynak, hogy a buborékfújót bevigye.

Buborékfújó pisztoly miatt zavarták haza az óvodából a kislányt

Az óvoda ugyanakkor kitart amellett, hogy a játék pisztoly biztonsági kockázatot jelent, és elvonja a többi gyerek figyelmét.

Az anya megérti az intézmény szabályzatát, viszont úgy gondolja, hogy azt a józan ész határain belül kellene alkalmazni. Bosszantja, hogy a kislányt felfüggesztették, és emiatt nem járhat most óvodába.

Forrás: FOX31

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top