Baba

Serena Williams véletlenül kotyogta ki, hogy terhes

Serena Williams közösségi oldalán hozta nyilvánosságra, hogy babát vár. Most azt állítja, a terhessége hírét valójában véletlenül osztotta meg.

Serena Williams kedden egy Kanadában rendezett konferencián mondta el, minden héten készít magáról egy fotót, hogy lássa, mennyit változott. A szelfiket telefonjában tárolja, az egyiket ugyanakkor a múlt héten véletlenül töltötte fel a közösségi oldalára, ahol a fürdőruhás fotóhoz, annyit írt, “20 hét”, vagyis már 20 hetes terhes. A 23-szoros Grand Slam-győztes teniszcsillag állítása szerint még nem akarta nyilvánosságra kürtölni a terhessége hírét.

A jelenleg is világelső amerikai teniszezőnő kedden elárulta, két nappal a januári Australian Open kezdete előtt tudta meg, hogy gyermeket vár. “Nem volt könnyű, hiszen rengeteg történetet hallani a rosszullétekről, hogy a nők könnyen elfáradnak, amikor gyermeket várnak. Minden ilyen érzést ki kellett zárnom magamból, hiszen senki nem tudott az állapotomról, nekem pedig meg kellett nyernem a versenyt. Minden tornán ezt várják tőlem, ha nem sikerül, az még nagyobb hír, mint a terhességem” – jegyezte meg Serena, aki megnyerte a melbourne-i viadalt.

Serenát decemberben jegyezte el kedvese, a Reddit közösségi oldal társalapítója, Alexis Ohania, máris elmondta, a szülést követően a lehető leghamarabb szeretne visszatérni a teniszpályára. “Egyértelmű célom, hogy visszatérjek. Még nem végeztem” – jelentette ki Serena, aki számára nővére, Venus jelenti a fő inspirációt. “A nővérem 36 éves, és még mindig játszik. Tudom, hogy erre én is képes leszek, az anyaság csak egy új része lesz az életemnek. Remélem, a gyermekem ott lesz velem, és szurkolni fog nekem” – mondta a világelső Serena Williams.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top