Baba

Csodás átalakulással lepte meg alvó apukáját a lány

Minek van az embernek gyereke, ha nem azért, hogy csodássá varázsolja az arcát, miközben ő alszik?

A világ legapukásabb dolga ledőlni egy mély, hortyogós délutáni alvásra, amiből még egy fejük felett zajló természeti katasztrófa sem ébresztheti fel őket. Bree Telon apukája is szívesen él ezzel a lehetőséggel, a lány pedig nem mulasztotta el kihasználni az alkalmat, hogy valami csodásat, illetve fantasztikusan vicceset műveljen az apukájával.

Telon először egy diszkrét szemöldökformázással kezd, majd megcsinálja a profi szemsminket is –nem mellesleg műszempilla felhasználásával, ami a helyzetet tekintve talán a legnagyobb bravúr. Utána valahogy még az is sikerül neki, hogy kikenje apukája száját szájfénnyel, sőt még az arcszőrzetét is megformázza egy kicsit.

Igaz, hogy az Eddie névre hallgató férfi először kicsit meglepődött, amikor (valószínűleg a műszempillától) nem tudta kinyitni szemét, de olyan csodásan fest, egyszerűen kizárt, hogy nem elégedett új külsejével.

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top