Baba

Íme a reklám, ami az apukákat ünnepli

Arra hívja fel a figyelmet a Dove új videója, hogy az apukák ugyanúgy szülők, mint az anyukák, a szerepüket a gyerek életében nem szabad lebecsülni.

A márka már többször bizonyított, hogy meg tud minket ríkatni a videóival, valahogy sikerül pont a szívünk közepébe találniuk, legyen szó testképről, anyaságról, vagy mint most, az apaságról.

A #RealDads reklámfilmben olyan apákat mutatnak be, akik épp a gyerekeikkel törődnek, ezzel szeretnék felhívni a figyelmünket, hogy milyen fontos szerepet játszik egy apa a gyerek életében. A filmet egy kutatás hívta életre, amiben kiderült, hogy míg az anyák azért érzik a nyomást a vállukon, mert tökéletes szülők szeretnének lenni, addig az apáktól nem várja el a társadalom, hogy egyenlő értékű szülővé váljanak. Pedig új sztereotípiára van szükség, az apák saját bevallásuk szerint is ugyanannyi részt szeretnének vállalni a gyerekek körül ma már, mint az anyák.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top