Baba

Szóvá tette gyerekei ápolatlanságát az óvónő, rátámadt az anya

Eljutott a tettlegességig egy óvónő és egy anyuka vitája, ami azért robbant ki, mert az anya gyermekei mosdatlanul, koszos ruhában mentek néha óvodába, amit a pedagógus szóvá tett.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Keszthelyi Járási Ügyészség egy többgyermekes anya ellen, aki megkarmolta egy óvónő orrát tavaly novemberben. A vádiratból kiderül, hogy egy keszthelyi óvoda óvónője már többször szóvá tette H. Árpádnénak, hogy két gyermeke mosdatlanul, koszos ruhában érkezik meg reggelente.

Az anya továbbra sem változtatott a reggeli rutinon, ezért az óvónő a gyerekeket kérte meg, hogy mielőtt reggel eljönnek az oviba, mosakodjanak meg. Ezen H. Árpádné annyira felhúzta magát, hogy november 25-én bement az óvodába, hogy számon kérje az óvónőt, de mivel nem találta meg, ezért egy másik óvónőre zúdította rá mondandóját. A lényege az volt, hogy a tisztaságmániás óvónő állítsa le magát, mert nagyon megkeserüli.

H. Árpádné nem érte be ennyivel, három nap múlva már bent találta az óvónőt a csoportszobában, így kiabálni kezdett vele, hogy állítsa le magát, és az ő gyerekei tiszták. Az óvónő erre azt mondta, hogy olyankor nincs is gond, csak akkor szólt, amikor koszosan érkeztek.

Ennyi kellett csak H. Árpádnénak, aki gesztikulálva, tovább fenyegetőzve indult el az óvónő felé, és mondta neki, szerencséje, hogy nem a férje van itt, viszont ha egy sötét utcán találkoznak, azt nagyon megkeserüli.

Miközben fenyegetőzött, több kisgyerek szeme láttára igyekezett megütni az asztal mögött álló óvónőt, de nem érte el, csak körme hegyével tudta megkarmolni a pedagógus arcát. Eközben már egy dajka próbálta hátulról lefogni a hangoskodó nőt, akit végül egy szülő segítségével sikerült megfékezni és távozásra bírni.

zaol.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top