Baba

Ezt a kaját kapta a 10 hónapos baba a debreceni kórházban

Döbbenetes fotókat osztottak meg a Facebookon. Ezúttal azzal szembesülhettek, milyen kaját kapott a debreceni kórházban egy 10 hónapos baba. Szerintetek megette?

A Kórházi koszt közösségi oldalán rendre látni meghökkentőbbnél meghökkentőbb fotókat. Sajnos a bizonyítvány a kórházi kaját illetően még mindig rendkívül szegényes.

A közzétett poszt szerint a 10 hónapos babát az egyik debreceni kórház csecsemőosztályán gyulladásos megbetegedéssel kezelik. Nagymamája maga is igencsak meglepődött, amikor meglátta a kicsi reggelijét, aztán meg az ebédet.

A csodás reggelihez hozzáfűznénk, a mézet 1 éves kor alatti babáknak nem javasolják, és talán a lekváros kenyér helyett is szívesebben rágcsálnának valami mást a kicsik. A déli menühöz kínált gyümölcslé helyett egy pohár tea vagy víz szintén okosabb választás lehetett volna. Bárki is állítja össze a babák kórházi menüjét, a kínálatot icipicit talán jobban átgondolhatta volna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top