2017. 08. 18. Ilona

Egy anya gyönyörű illusztrációi a szoptatás nehézségeiről

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Az egyik legnehezebb feladat talán, ami anya nyakába szakad szülés után, hogy a melleivel kell életben tartania gyermekét.
Írta: | 2017. 04. 21. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Joy Hwang ezt a nagy kalandot, a szoptatás szépségeit és nehézségeit öntötte gyönyörű rajzokba. Illusztrációival mutatja meg, hogy számára az anyaság milyen élmény. A rajzaiban megelevenedtek a terhesség és altatás kihívásai is, mégis a legerőteljesebbek a szoptatás témája köré csoportosuló illusztrációk lettek.

Joy így nyilatkozott a képekről:

„Mindig úgy képzeltem el a szoptatást, mint valami természetes és csodálatos dolgot, de a valóságban nagyjából ennek az ellenkezője történt. Emlékszem, mikor a babám és én is bőgtünk egész éjjel, mert nem tudtam elég tejet adni neki. Akartam szoptatni, mert a legtermészetesebb táplálékot szerettem volna a gyermekemnek adni, ami kifejezetten neki készül a testemben. Aztán rájöttem, hogy a szervezetem képtelen több tejet termelni és így csak éheztetem, ha tovább erőlködöm. Rendkívül hálás voltam, hogy létezik már tápszer, ami átsegített minket ezen a nehéz időszakon.”
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus