Baba

Leolvad a net a nagymamától, aki jelelni tanítja unokáját

Január óta több millióan látták már a megható felvételt a nagyiról, aki jelelni tanítja alig kilenchetes unokáját. A pici még válaszol is neki. Imádni valóak!

“Azok a szülők, akik hozzánk hasonlóan hallássérült gyerkőcöt nevelnek, nagyon jól tudják, hogy egyáltalán nem egyszerű feladat megtanítani nekik a jelbeszédet” – kezdte megható Facebook-posztját Shari Joy McMahon. Az ötgyermekes édesanya még januárban vette videóra, ahogy édesanyja jelelni tanítja legfiatalabb unokáját, az akkor mindössze kilenchetes Ariát.

“Szerencsére az édesanyám, Pamela már rendkívül rutinos ebben a dologban. Nem csak azért, mert ő maga is hallássérült, hanem mert Ariát megelőzően négy unokáját tanította a jelbeszédre.” Shari a posztban kifejtette, hogy mind az öt gyermeke hallássérülten jött a világra, ám ez semmiben sem akadályozza őket: pont olyan életvidám, kiegyensúlyozott és kalandvágyó gyerekek, mint halló társaik.

A büszke édesanya által közzétett bensőséges videón egyébként az látszik, ahogy Pamela épp az unokájának jelel. A pici egy ideig teljes odaadással figyeli nagymamáját, aztán egy kis idő után ő is megpróbálkozik a jeleléssel. Érdemes megnézni a felvételt, nagyon megható:

 

Olvass még több megható történetet nagymamákról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top