Baba

Ötös ikrek születtek a Nyíregyházi Állatparkban

A Nyíregyházi Állatparkban ezen a tavaszon egészen elképesztően növekszik az állomány. Nem csoda, hiszen a különleges környezetben élő állatok minden bizonnyal remekül érzik magukat otthonukban. A napokban újabb cukiságok születtek, ráadásul egyszerre öten.

Csöppet sem véletlen, hogy szinte mindenkor beszámolunk a Nyíregyházi Állatpark híreiről. A csodás környezetben élő állatok elképesztő módon szaporodnak, a kis jövevényeknek pedig az állatpark gondozói mellett a látogatók örülnek jobban.

A hihetetlenül aranyos sülbébi mellett ámulatba ejtőek a hármas iker fehér oroszlánok. Ha élőben látjátok őket, egyszerűen lehetetlen betelni velük. A ritkaságnak számító kismajmok mellett a létszámot a kenguruk bébibummja is növelte.

Most pedig beszámolhatunk a muflonoknál született ötös ikrekről is. A borjaik elképesztően aranyosak, épp úgy, mint a hófehéren világra jött kis teve is.

Csak biztatni tudunk benneteket, szánjátok rá az időt, és nézzétek meg a Nyíregyházi Állatparkot. Nem bánjátok meg, felejthetetlen, és kihagyhatatlan élményt ígér.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top