Baba

Mosógépbe szorult a 3 éves kislány

A tűzoltók szabadították ki végül azt a hároméves kínai kislányt, aki beleszorult egy mosógépbe. A gyereknek az ijedtségen kívül nem esett baja, ami a mosógépről már egyáltalán nem mondható el.

Egy erővágó és egy svájci bicska segítségével szabadították ki a tűzoltók azt a 3 éves kislányt, aki beszorult egy mosógépbe Kína Hejing megyéjében. A híradások szerint a szülők magára hagyták a kislányt, aki játszani mászott be a keverőtárcsás mosógépbe, de ki már nem sikerült neki. A szülők arra értek haza, hogy kislányuk kétségbeesetten zokog a mosógépben – írja Mirror.

A szülők végül a tűzoltókat hívták, hogy kiszabadítsák a 3 éves gyermeket a mosógép dobjából. Sikerült is, a felvételek tanúsága szerint ehhez egy erővágóra és egy svájci bicskára is szükség volt.

Legutóbb egy csecsemőt akart elringatni a mosógép dobjában a nagyon okos édesapa, amit meg is pörgetett. A babát zúzódásos sérülésekkel kórházba kellett vinni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top