Baba

Meleg óvó bácsi ellen tüntetnek a muszlim szülők

Muszlim szülők az ellen tiltakoznak Németországban, hogy egy homoszexuális óvó bácsi foglalkozik a gyerekekkel egy berlini óvodában. Az óvoda kiáll a pedagógus mellett, és inkább egy másik intézmény választását javasolja a szülőknek.

Németországban egy homoszexuális óvó bácsi ellen tiltakoznak a muszlim szülők, akik nehezen tudják elfogadni, hogy a másságát nyíltan vállaló pedagógus foglalkozzon a gyermekeikkel. Miután tudomást szereztek a férfi szexuális irányultságáról, követelték az intézménytől a meleg pedagógus eltávolítását, ám az óvoda kitartott az óvó bácsi mellett. Az intézmény közölte az aggodalmaskodó szülőkkel, hogy aki nem tudja elfogadni, hogy egy homoszexuális férfi nevelje a gyerekét, inkább maga vigye máshová.

Nyugat-Európában több párt épít arra, hogy a muzulmán bevándorlók nem tudják elfogadni a liberális értékeket, ezért veszélybe kerülhet az ezeken alapuló társadalmi berendezkedés, benne a szexuális kisebbségek elfogadásával – írja a The Local német kiadása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top