Baba

Csodás fotóval ünnepli a tűzoltóegység, hogy 6 munkatársuk is apa lett

Az elmúlt hét hónapban hat tűzoltó is apuka lett. Társaik megható fotóval ünnepelték a nem mindennapi baby boomot.

“Gondolom senkinek sem fogok meglepetést okozni azzal, hogy elárulom, egyikünk sem tervezte így a dolgot, egyszerűen csak így alakult” – nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának az egység vezetője, Troy Garrison, akinek négy hónappal ezelőtt született meg első gyermeke, Emma.

A kapitány a hírcsatornának beszélt arról, rajta kívül még öt kolléga örülhetett apai örömöknek: Cody Tisor, Seth Eberhardt, Skyler Schwerin, Adam Welp és Tom Brackett. Utóbbi elmondta, 16 éve önkénteskedik az iowai tűzoltóknál és többévnyi, látszólag hiábavaló küzdelem után, három hete lett apa: ekkor született meg a kislánya, Neva.

Csodás fotóval ünnepli a tűzoltóegység, hogy hat munkatársuk is apa lett

Ha az egységből valaki bejelentette, hogy bővül a családja, mindig nagyon örültünk neki a feleségemmel. Annak ellenére, hogy ezek a hírek arra emlékeztettek minket, hogy mi négy éve hiába várunk erre az örömhírre” – vallotta be a férfi, aki beszélt arról is, feleségével négy évig jártak termékenységi kezelésekre, mielőtt Neva megszületett volna.

A hat büszke apuka és gyermekeik néhány napja egy különleges fotózáson találkozhattak először. Egy helyi fotográfus, Debbie Brissey vállalta ugyanis, hogy közös képet készít a kisbabákról, akiknek a nagy napra Adam Welp tűzoltó felesége készített alkalomhoz illő ruhácskákat.

A tűzoltók egyébként őszintén beszéltek arról is, hogy az apaság egyáltalán nem változtatott a hivatásuk iránt érzett elkötelezettségen. “Az embereknek szükségük van arra, hogy a munkánkat továbbra is a lehető legjobban végezzük” – mondta a 36 éves egységparancsnok, Garrison.

Olvass még többet a tűzoltókról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top