Baba

Kétszer is ikrei születtek az orvosok szerint meddő nőnek

Miután az orvosa közölte vele, hogy valószínűleg sosem eshet teherbe, a fiatal brit nő 21 hónap alatt négy gyermeknek adott életet.

“Ez egy igazi csoda! El tudják képzelni, mennyire boldogok vagyunk. Pláne azután, hogy kicsit több mint két éve még abban a tudatban voltunk, hogy egyáltalán nem lehet gyerekünk” – kezdte a Daily Mail című brit lapnak a 24 éves Katherine McCulloch. A fiatal, immár négyszeres édesanya elárulta, orvosa egy ritka kismedencei gyulladás miatt gondolta úgy, hogy meddő.

“Mióta az eszemet tudom, arra vágytam, hogy egyszer majd saját gyerekeim legyenek. Azt hittem, megszakad a szívem, mikor az orvosom közölte velem a rossz hírt” – emlékszik vissza Katherine, majd hozzáteszi, csakis azért nem omlott össze, mert erőt adott neki a párja és a családja.

Kétszer is ikrei születtek az orvosok szerint meddő nőnek

“Az orvos diagnózisa után teljesen leálltunk a védekezéssel, mondván, úgy sincs rá szükségünk. Aztán két évvel a rossz hír után feltűnt, hogy késik a vérzésem.” Katherine azt mondja, mivel korábban sosem fordult velő ilyesmi, gyanakodni kezdett, hogy talán baba lehet a dologban, de remélni nem merte. “Mikor az orvos is megerősítette, hogy a terhes vagyok, ráadásul ikrekkel, kis híján elájultam.”

Ikerfiaik, Brayden és Logan egy problémamentes terhesség végén születtek 2015-ben. “Miután a fiúk megszülettek, az orvosom újra megvizsgált, de nem biztatott semmivel. Azt mondta, kicsi a valószínűsége, hogy megismétlődjön az a csoda, ami velünk történt.” Pedig megtörtént, mindössze 13 hónappal fiai születése után ismét ikreket várt“Természetesen nagyon boldogok voltunk, el sem tudom mondani mennyire.”

Katherine a Daily Mailnek beszélt arról is, családjuk előszeretettel viccelődik azon, hogy újra meg kellene próbálkozniuk a teherbeeséssel, hátha sikerül egy harmadik ikerpárt világra hozniuk. A házaspárnak azonban eszébe sem jut a dolog. És, hogy miért nem? “Mert valószínűleg sikerrel járnánk” – mondja Katherine.

Olvass még többet az ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top