Baba

9 jel, hogy egy kicsi gyerek anyukája vagy

Minden nap egy nagy kaland, ha pici gyerekeid vannak. Ismered első kézből a teljes káoszt, a sok nevetést és könnyet, és tudod, hogy öt percen belül bármi megtörténhet mellettük.

A felöltözés azt jelenti, hogy magadra húzod a tapinacidat

Ráébredtél már, hogy imádod a leggingsek nemzedékét, nagyjából minden nap fel is veszed valamelyiket. Pár év alatt elég változatos kollekcióra teszel szert.

A legózás fájdalmas élmény

A szanaszét heverő legóknál kevés rosszabb dolog létezik, főleg akkor, ha szeretsz mezítláb mászkálni a lakásban. Ezért párszor már átélted azt a fájdalmat, amit egy talpadba ékelődött legódarabka jelent.

Sosem vagy egyedül a fürdőszobában

Ha fel akarod kelteni egy gyerek figyelmét, akkor kezdj el telefonálni, vagy menj a fürdőbe. Biztos lehetsz benne, hogy azonnal megjelenik és akar tőled valamit, ami persze halaszthatatlanul sürgős.

Kép: Anna Angenend
Kép: Anna Angenend

Az ablaktisztítás simán lehetne a főállásod

Valamiért a gyerekek vonzódnak az ablakokhoz, arra használják mindet, hogy összenyálazzák és tapogassák maszatos kézzel.

Egy nagy végtelen feladatlistád van

Elképesztő módon bírsz egyszerre csinálni száz dolgot, mégsem érsz a végére sosem a feladataidnak.

Reggelente…

…úgy érzed, tele vagy erővel és bármire képes vagy.

Estére…

…annyi erőd sem marad, hogy normálisan megmosd a fogad.

Egy időhurokban élsz

Nem érted, hogy lehet az, hogy a gyerek elaltatása örökké tart, miközben elrepülnek a hónapok.

A fizetséged sok ölelés

Nincs is annál jobb érzés, mint mikor a pici gyereked a nyakad köré fonja a karját és beleszuszog a nyakadba. Egy nehéz nap végén egy ilyen öleléstől úgy érzed, tiéd a világ összes kincse.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top