Baba

A bújócska ötéves királya 25 km-rel arrébb talált búvóhelyet

Elég komolyan vette a bújócskát az ötéves kisfiú, akit aztán tényleg mindenki lázasan kereshetett. Végül meg is találták – csak 25 kilométerrel arrébb.

Az ötéves kisfiúnak sikerült megtalálnia a tökéletes búvóhelyet: nem elég, hogy órákig keresték, de még a frászt is hozta mindenkire! Az ausztrál Tyler testvérével bújócskázott, és a hirtelen megvilágosodás eredményeképpen úgy érezte, semmi nem lehet tökéletesebb búvóhely, mint egy autó csomagtartója! A zseniális és váratlan ötleten felbuzdulva be is préselte magát anyukája autójába, aki abban a nyugodt tudatban, hogy néhány órára otthagyhatja a gyerekeket az apjukkal, el is vezetett a közeli plázához, hogy beüljön mozizni a barátnőivel.

Az egész eset Tylert rázta meg legkevésbé, az ötéves ugyanis állítólag elaludt a nagy kocsikázásban, és csak akkor ébredt fel, mikor rátaláltak búvóhelyén. A szülők persze ezalatt már rég halálra aggódták magukat!

 

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top