Baba

A Valódi Anya Pillanatok

Szerinted milyen anyának lenni 2017-ben? Vagy milyen anyának lenni általában? Kezdve attól a pillanattól az életben, amikor rájöttél, hogy mennyi mindenre vagy képes; mennyi mindenre, amit nem gondoltál volna magadról korábban.

Anyává lenni olyan, mint felfedezni egy vadonatúj szobát egy olyan házban, amit addig úgy ismertél, mint a tenyeredet.

Igen, az anyaság olyan erő, amelyet nem ismertél azelőtt.

Amitől képes vagy felkelni hajnalban, évekig meglenni pár óra alvással. Szuperhallást kifejleszteni, amely egy moccanásból elárulja neked, mi fáj a gyereknek. Tanító lettél, nevelő, szakács, dietetikus, zsonglőr és anyatigris, ha kell – a szerepek úgy nőttek ki az úton, mint eső után a gombák, bármikor, amikor szükség volt arra, hogy megint valamiben jó legyél.

Néha talán reszkető kézzel. Néha teljesen csupasz idegvégződésekkel. Néha (sokszor) fáradtan, kimerülten, kétségek között. De ott vagy, megoldasz, vigasztalsz, átlátsz, szeretsz, és megéled az egészet a teljes valójában. Jót és rosszat is egyaránt.

Kíváncsiak vagyunk a te történetedre is!

Hogy milyen a világ legnehezebb és legfantasztikusabb hivatása, arról három népszerű blogger mesél a tchibofamily.hu szerzőjeként. Három különféle élethelyzet, mindennapi sztorik, kétségek, örömök, bizonyosságok, kihívások, őszinte szavak és igaz történetek, azaz Valódi Anya Pillanatok.

Ahogy nincs két egyforma család, nincs két egyforma gyerek, természetesen nincs két egyforma anya sem. Tedd hozzá, mondd el, és küldd el a te történeted! Gyere, és jelentkezz a tchibofamily.hu-n, nyerd meg értékes ajándékainkat, és legyél te a következő szerzőnk!

Részletek a tchibofamily.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top