Baba

Hazavihették a szülők a 9 héttel korábban született négyes ikreket

Az ikrek néhány nappal karácsony előtt születtek, a várandósság 29. hetében. Összesen 65 napot töltöttek az újszülött intenzív osztályon.

“Mindig nagy öröm nekünk, ha hazaengedhetjük azokat a babákat, akik sok időt töltenek az osztályunkon” – nyilatkozta a Today.com amerikai hírmagazinnak a georgiai Piedmont Newnan Kórház csecsemőintenzív osztályának vezetője. Hozzátette, a Miller ikrek 65 napot töltöttek az intenzív osztályon, miután a vártnál sokkal korábban, a várandósság 29. hetében világra jöttek.

Hazavihették a szülők a 9 héttel korábban született négyes ikreket

A szülők, Justin és Kortney a lapnak elmondták, boldogok, hogy végre az egész családjuk otthon lehet. Elárulták azt is, nagyon meglepődtek, mikor kezelőorvosuk közölte velük, hogy négyes ikreket várnak. “Teljesen természetes úton fogantak, és valljuk be, az ilyesmi nem túl gyakori” – nyilatkozta a büszke anyuka, Kortney, akinek van már egy idősebb fia is, Bentlee.

Hazavihették a szülők a 9 héttel korábban született négyes ikreket

Az anyuka őszintén beszélt arról is, hogy a mostani időszak sokat kivesz belőle: az ikreket ugyanis négyóránként meg kell etetnie, viszont egy-egy ilyen etap az etetéssel, büfiztetéssel és pelenkacserével 2-2,5 órát is eltart. “Nagy szerencsém, hogy sok segítségem van. Az anyósom és az anyukám nélkül biztosan nem bírnám” – mondta Kortney, majd hozzátette, nagy fia, Bentlee is sokat segít neki a babákkal.

Olvass még több cikket az ikrekről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top