Baba

Ezért nincsenek rajta az anyukák a fotókon

Ritkán láthatunk olyan reklámot, amin tényleg sírva lehet nevetni, de ez most olyan. Arra bátorítja az anyukákat, hogy sokkal többet álljanak a fényképezőgépek elé, és ne maradjanak le a gyerekeikkel közös fotókról.

Vicces és őszinte betekintést kapunk, hogy miért nincsenek rajta az anyukák a fotókon a Chatbooks hirdetésében. A videóban szereplő anya elmeséli, hogy még a saját születésnapi fotóiról is lemarad folyton, mert

mindig ott vagyok, de szerintetek akarom, hogy lefotózzanak? Friss anyaként, úgy, hogy nem zuhanyoztam hetek óta és a tapinacimban élek?

Amikor az anyukák meglátják magukat a fotókon, összerezzennek, mert nem az néz vissza rájuk, akire emlékeznek. A fotók emlékeztetik őket, hogy már nem annyira fiatalok, és hogy megváltozott a testük szülés után. És nyilván nincs arra idejük, hogy a képek kedvéért beszárítsák a hajukat, sminkeljenek vagy egyáltalán megfürödjenek.

Ezért nincsenek rajta az anyukák a fotókon - sírva nevetős reklám

A Chatbook hirdetésének azonban igaza van abban, hogy ha nem engedjük lefotózni magunkat a gyerekeinkkel, akkor kihagyjuk azt a páratlan lehetőséget, hogy később együtt nosztalgiázhassunk velük majd felnőttkorukban. A gyerekek persze tudják majd, hogy az anyjuk ott volt a kép készültekor, mégsem olyan a közös a emlék, ha anya elbújik a háttérben. Azért az is hozzátartozik a történethez, hogy a gyerekek nem mindig könnyítik meg a dolgunkat, amikor közös képet szeretnénk készíteni velük.

Mindenesetre érdemes hallgatni a videó üzenetére és nem azon aggódni, hogyan áll a hajunk, vagy hogy rajtunk maradt tíz kiló szülés után, hanem álljunk a kamera elé és dokumentáljuk a közös pillanatokat, mert később meg fogjuk bánni, hogy lemaradtunk a képekről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top