Baba

Megölte újszülött kisbabáját a 27 éves nő

Újszülött kisbabája meggyilkolásával gyanúsít a rendőrség egy 27 éves mihálygergei nőt. Az anyát a salgótarjáni kórházban vizsgálták meg, ahol kiderült, néhány nappal korábban szülhetett. A nő tagadta a szülést, és a babát sem találták.

A salgótarjáni kórházból értesítették a rendőrséget kedden hajnalban, hogy beszállítottak hozzájuk egy 27 éves nőt, aki a vizsgálatok szerint egy-két napja szülhetett. A nő tagadta a szülés tényét és a kisbabát sem találták.

A rendőrök kivonultak a nő lakóhelyére, amit alaposan átvizsgáltak. A meggyilkolt csecsemőt a családi ház egyik melléképületében találták meg. A nyomozás eddigi adatai és az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a a kisbaba élve született. Az anya a szülést követően megölte kisbabáját, holttestét pedig elrejtette.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a nő ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top