Baba

A legviccesebb terhességbejelentés egy tolószékes férfitől és menyasszonyától

Amikor Amanda Diesen és Todd Krieg megtudták, hogy babát várnak, úgy döntöttek, hogy kreatív módon osztják meg örömüket a világgal.

Egy olyan képet készítettek, amin Amanda egy ultrahangfotót tart, míg Todd, aki tolószékben ül, félreérthetetlen kézmozdulattal jelzi, hogy a mögöttük lévő falon a felirat rá vonatkozik: “Még mindig működik!”

Elmondásuk szerint ez a terhességi bejelentés illett hozzájuk leginkább, mindketten szeretik a hülye vicceket, úgyhogy végül ezt a képet osztották meg az Instagramon, ahol persze azonnal nagy sikert arattak vele. A babát 2017 augusztusára várják, már azt is tudják, hogy kisfiú lesz, ezért készült erről is egy leleplező fotó, hogy velük örülhessen mindenki, aki drukkol nekik.

Todd profi motorversenyző volt egészen egy balesetig, amikor a gerincsérülése miatt tolószékbe kényszerült. Amandával a kórházban ismerkedtek meg 2015-ben, és 2017 januárjában jegyezték el egymást. A terhességről így írt a menyasszony:

Az orvosok azt mondták, hogy Todd sérülése miatt szinte lehetetlen, hogy természetes úton teherbe essek, de tessék, itt vagyunk, 14 hetes terhes vagyok.

A legviccesebb terhesség bejelentés egy tolószékes férfitől és menyasszonyától
A legviccesebb terhesség bejelentés egy tolószékes férfitől és menyasszonyától

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top