Szívbemarkoló fotóval ünnepli ikreit a kismama, aki évek óta próbált teherbe esni

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
„Minden egyes tű más napot, más érzelmet, más harcot jelképez” – írta a vírusként terjedő fotóhoz a leendő édesanya.
2017. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Garyt és Lauren Walker több mint 5 éve határozták el, hogy családot alapítanak: akkor, amikor összekötötték az életüket. Csakhogy hiába tett meg minden tőle telhetőt a fiatal pár, a gyermekáldás csak nem jött. Orvoshoz fordultak, ahol kiderült, termékenységi kezelésre lesz szükségük ahhoz, hogy bővíthessék családjukat.

Lauren a Facebook-posztban bevallotta, közel három évig mindenféle eredmény nélkül jártak a kezelésekre. „Nagyon sokszor éreztem úgy az út alatt, hogy feladom, hogy nem bírom tovább ezt a rengeteg csalódást, vizsgálatot, injekciót és újra csalódást” – írta, majd hozzátette, ilyenkor csak egy nagy sírás segített rajta, ami után újult erővel folytatta a küzdelmet a várva-várt gyermekért.

„Egy idő után már nem is számoltam hányféle gyógyszert szedek, és hány injekciót adok be magamnak. Mikor most a fotóhoz előszedtem a tégelyeket és a fecskendőket, megdöbbentem.” Lauren elmondja, a képpel biztatni szeretné a hozzá hasonló párokat, hogy a végtelennek tűnő várakozás megéri.

„Amikor úgy érzik, nincs fény az alagút végén, nézzenek rá a fotómra, és erre a két rugdalózóra. Mindig van remény” – tette hozzá.

Olvass még többet a mesterséges megtermékenyítésről az NLCafé oldalán: 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus