Baba

Nyílt levél a férjemhez: itt fekszel mellettem, mégis hiányzol

Egy anya nyílt levele a férjéhez, akivel három gyerekük születése óta eltávolodtak egymástól. Nem egyedi eset az övék, gyakori probléma pici gyerekek mellett, hogy a szülők elvesztik a kapcsolatot egymással.

Kedves férjem!

Hiányzol. Itt fekszel mellettem, de hiányzol. Vagy még inkább, hiányzunk nekem. Hiányzik a kapcsolatunk, az intimitásunk. Pici gyerekeink vannak, akik annyi energiánkat elviszik  az én összes szexuális energiámat biztosan , hogy nem marad mit adnunk egymásnak a nap végén.

Szeretném, ha tudnád, hogy még mindig szeretlek, szükségem van rád, akarlak.

Még mindig vonzónak tartalak, rád nézek, és az a ránc a szemed sarkában az első csókunkat juttatja eszembe. Látom magam előtt azt a fiatalembert, akit megismertem, és nem vettem észre, hogy öregednél, nekem még mindig ugyanolyan ifjú vagy. Remek csapatot alkotunk, akkor is, ha csak csendben ülünk egymás mellett, vagy amikor együtt nevetünk valami viccesen, amit csak mi értünk, meg amikor együtt kell megküzdenünk a síró gyerekeinkkel, vagy ki kell cserélnünk egy kakis pelenkát.

Néha persze teljesen feleslegesen kiabálunk egymással, én visítozom, hogy “Hol van a nadrág?”, még akkor is, ha tudom, hogy fogalmad sincs, miről beszélek, te pedig megjegyzed, hogy már megint nem porszívóztam, ahelyett, hogy észrevennéd, mennyi mindent csináltam aznap. De ezek apróságok, nem számítanak.

Néha ébren fekszem éjszaka, és csak örülök, hogy ott vagy mellettem.

A horkolásodtól néha megőrülök, de ebből legalább tudom, hogy élsz. Olyan vasárnapok után áhítozom, amikor csak heverünk az ágyban, nézzük a tévét, aztán egymásnak készítünk reggelit. Olyan vasárnapokat szeretnék, amikor szeretkezünk, és szalonnás tojást eszünk együtt. Szeretnék elmenni a bevásárlóközpontba csak lődörögni, beülni egy nem gyerekbarát étterembe és nyugodtan megebédelni. És szeretném, hogy legyen egy éjszakánk, amikor senki sem ébreszt fel.

Hiányzik, hogy úgy igazán veled legyek, beszélgessünk, nevessünk ahelyett, hogy folyton feladatokat osztanánk meg. Próbálkozom, érdeklődöm a munkád iránt, tényleg, csak annyi energiát elszív belőlem a három gyermekünk, hogy nem marad már rád estére.

Hiányzik, hogy ne csak gyerekek érintsenek meg, hanem egy olyan ember, aki ismeri a testemet, jobban, mint én magam. Kapcsolódjunk újra össze, akár csak egy estére is, hogy ne hiányozz nekem annyira.

Szeretettel: a feleséged

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top